Make your own free website on Tripod.com
Home | Organisatie | Publicatie | Auteurs | Boeken

logofv1.jpg

     
      Welkom op de website van Uitgeverij- FantasVeer!

Je schrijft graag wilt graag je eigen boeken terugvinden bij anderen in de boekenkast. Uitgeverij-Fantasveer vindt het leuk om auteurs hierbij te kunnen helpen. Niet alleen geven wij boeken uit, maar wij doen ook voor onze auteurs corrigerend werk en wij zorgen ervor dat je boek volledig vormgegeven wordt Dit houd in dat jij, als schrijver, je er helemaal geen zorgen over hoeft te maken, Hoewel je ten alle tijden wel inspraak hebt op de vormgeving van jouw manuscript.
Iedereen kan bij FantasVeer een boek laten uitgeven, leeftijd speelt hier helemaal geen rol bij. Natuurlijk is het wel zo dat Fantasveer bepaalde voorwaarden aan een verhaal moet stellen. Niet alle verhalen zijn namelijk geschikt voor uitgaven en dit houdt in dat wij soms auteurs teleur moeten stellen.
Dit is uiteraard nooit persoonlijk, maar als bedrijf moeten we ook bekijken of een onderwerp wel of niet verkoopt.

Op de website kun je vinden hoe je bij ons een boek uit kunt laten geven en onder welke voorwaarden. Ook kun je hier terugvinden welke auteurs bij ons zijn uitgegeven en natuurlijk kun je hier hun boeken bestellen!
We bieden ook een assortiment aan boeken aan van andere uitgevers, let wel dat de meeste van deze boeken 2dehands zijn.

Daarnaast bieden wij voor zowel bezoekers en auteurs een mogelijkheid zich aan te melden op het bij ons aangesloten forum. Hier kan iedereen gezellig met elkaar kletsen, ervaringen uitwisselen en zelfs elkaar tips geven over het schrijven van verhalen!

Elk jaar houd Fantasveer ook een schrijfwedstrijd in samenwerking met dit forum, waarbij wij de schrijvers tijdens het schrijven van het verhaal tips en trucs meegeven. 


KVK nummer :
Uitgeverij perfix:
Postadres slangenburgweg 5 3077 JL rotterdam