Make your own free website on Tripod.com
Home | Organisatie | Publicatie | Auteurs | Boeken

logofv1.jpg

Organisatie

FantasVeer als Organisatie

FantasVeer is een beginnende uitgeverij met een jong, dynamisch en gemotiveerd team. Ons doel is om beginnend schrijvers de bekendheid en vrijheid te verschaffen om verder te komen met hun passie.
Wij zorgen ervoor dat onze auteurs zo min mogelijk zorgen hebben over het publiceren van hun boek, terwijl ze op hetzelfde moment toch zo veel mogelijk inspraak houden in de vormgeving van hun manuscript.
In 2008 staat alles natuurlijk nog in de kinderschoenen, maar met een hoop enthousiasme en hard werken komt men al een heel eind. Fantasveer is een bedrijf wat gebouwd is op een standvastig idee. dat in ons opkwam nadat wij veelvuldig met beginnende schrijvers spraken. Zij deelden met ons een droom en een passie. Het is dan ook geweldig om hen een stapje verder te kunnen helpen, om van hun droom werkelijkheid te maken.

Met behulp van beginnend illustrators, vele getalanteerde auteurs en natuurlijk gepassioneerde lezers willen wij ervoor zorgen dat jouw boek een hit wordt!
Op dit moment is FantasVeer louter een uitgeverij die haar boeken op het internet verkoopt, natuurlijk willen wij niet dat dit zo blijft! In de toekomst heeft Fantasveer dan ook de ambitie om een stapje verder te gaan, en willen wij een winkel openen waar men ook gewoon aan de toonbank een boek kan aanschaffen. 


Kvk-nummer :
Uitgevers perix
Postadres: